Sustenabilitate în transportul online: Snocks goes Green.

Northeim, 13 februarie 2020

Sustenabilitate în transportul online: Snocks goes Green.

Northeim, 13 februarie 2020:  Ambalajul pentru transportul șosetelor și a lenjeriei intime de tip boxer marca Snocks reprezintă o soluție sustenabilă pentru transportul online.  THIMM produce ambalaje ecologice din carton ondulat pe bază de iarbă.  Datorită construcției, Snocks nu are nevoie de alte benzi de ambalare suplimentare. În același timp, închiderea de siguranță ecologică protejează împotriva accesului neautorizat la materiale textile.  Snocks folosește ambalajul și ca mijloc digital de comunicare.

Compania textilă Snocks a fost fondată în 2016, iar astăzi vinde în principal șosete și lenjerie intimă de tip boxeri în magazinul online.  Firma startup din Mannheim a examinat pentru mult timp procesele de producție, de ambalare și de livrare pentru a descoperi concepte sustenabile. THIMM a dezvoltat un ambalaj de transport pentru Snocks care, datorită construcției sale, poate fi închis fără benzi adezive, capse sau curele.  Mecanismul de blocare integrat protejează împotriva accesului neautorizat pe durata transportului.  Un pachet închis poate fi deschis prin intermediul perforației de rupere, care dovedește destinatarului că livrarea este intactă.  Pe lângă funcționalitatea tehnică, Snocks folosește materii prime sustenabile: Ambalajul de transport este format din 70% deșeuri de hârtie și 30% fibre de iarbă.

Cu scopul de a se adresa emoțional clienților, THIMM a imprimat coduri QR pe ambalaj. Snocks folosește acest lucru pentru a face legătura cu o pagină de întâmpinare și prezintă astfel rapid și ușor informații despre aspectele de sustenabilitate ale ambalajului. Astfel de interacțiuni între consumatori și brand sunt din ce în ce mai populare, deoarece contribuie la fidelizarea mărcii și deschid canale digitale pentru comunicare.

Cu ocazia „E-Commerce Berlin Expo”, expoziția B2B și conferința pentru furnizorii de servicii de comerț electronice care a avut loc în capitala Germaniei, ambalajul de la Snocks a câștigat premiul E-Commerce Germany. Ambalajele sustenabile de transport au fost premiate la categoria „Cea mai bună soluție logistică”.

Nachhaltigkeit im Onlineversand: Snocks goes Green

Despre THIMM

Grupul THIMM este principalul furnizor de soluții pentru ambalarea și distribuirea de mărfuri. Portofoliul de soluţii include ambalaje din carton ondulat pentru transport şi vânzare, standuri de înaltă calitate (displayuri), sisteme de ambalare din diverse materiale precum și produse tipărite pentru prelucrarea industrială. O gamă largă de servicii în domeniul ambalajelor ce acoperă întregul lanț de aprovizionare completează gama de oferte. Clienții grupului sunt concerne renumite producătoare de articole protejate de mărci din toate branșele.  Întreprinderea familială înfiinţată în 1949 are peste 3.500 de angajaţi, în 22 de locaţii din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa şi Mexic şi înregistrează în 2018 o cifră de afaceri de 645 milioane Euro.

JPG - 72dpi 130.75 KB
JPG - 300dpi 1.35 MB

Aveți întrebări legate de acest comunicat de presă?

Nicole Klein

Directoarea departamentului de comunicare